Highlighted

PDF not opening in Adobe Reader using openWithDefaultApplication

Participant ,
Mar 24, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Hello all,

I'm having a huge problem.

I've developed an application that opens pdf files from the desktop using openWithDefaultApplication().

It works great on my development PC which has Acrobat Pro.

The files open in Acrobat Pro flawlessly.

It DOES NOT work on other PCs that only have Adobe Reader.

Someone please help!!

Does anyone know why my application won't open pdf files using Adobe Reader?

All tested PCs are running Windows 7 and Air 4.0.

I've tried with both Adobe Reader X and XI.

Thank you in advance,

Mr12.

Update:

My stupidity.  Changed a path and still had the old folder on development computers so all appeared fine.  That was the issue.

TOPICS
Development

Views

213

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

PDF not opening in Adobe Reader using openWithDefaultApplication

Participant ,
Mar 24, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Hello all,

I'm having a huge problem.

I've developed an application that opens pdf files from the desktop using openWithDefaultApplication().

It works great on my development PC which has Acrobat Pro.

The files open in Acrobat Pro flawlessly.

It DOES NOT work on other PCs that only have Adobe Reader.

Someone please help!!

Does anyone know why my application won't open pdf files using Adobe Reader?

All tested PCs are running Windows 7 and Air 4.0.

I've tried with both Adobe Reader X and XI.

Thank you in advance,

Mr12.

Update:

My stupidity.  Changed a path and still had the old folder on development computers so all appeared fine.  That was the issue.

TOPICS
Development

Views

214

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 24, 2014 0
Participant ,
Mar 24, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Update:

My stupidity.  Changed a path and still had the old folder on development computers so all appeared fine.  That was the issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 24, 2014 0