Highlighted

StageWebView has black border on iOS11 on iPhoneX.

New Here ,
May 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have an Adobe Air app and it contains a full-screen StageWebView. I packaged the app with air22, everything works fine on the iPhone,A few days ago I switched to air29, and StageWebView is normal on the iPhone6(iOS11) but there are black bars(About 80 pixels high) on up and down sides of the iPhoneX(iOS11). I don't know what to do. Does anyone have such a problem?

Another problem is that iPhone6 has a resolution of 1334*750 and iPhoneX has a resolution of 2436*1125. When I get Stage.fullScreenWidth and Stage.fullScreenHeight in the code, they are both 1136 and 640. So, when I set the StageWebView's viewPort to new Rectangle(0, 0, stage.fullScreenWidth, stage.fullScreenHeight), I obviously felt the page was magnified. This was really bad. Is there a solution to this problem?

Thank you!

The problem is solved. This is because the application lacks the corresponding launch images.

TOPICS
Performance issues

Views

187

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

StageWebView has black border on iOS11 on iPhoneX.

New Here ,
May 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have an Adobe Air app and it contains a full-screen StageWebView. I packaged the app with air22, everything works fine on the iPhone,A few days ago I switched to air29, and StageWebView is normal on the iPhone6(iOS11) but there are black bars(About 80 pixels high) on up and down sides of the iPhoneX(iOS11). I don't know what to do. Does anyone have such a problem?

Another problem is that iPhone6 has a resolution of 1334*750 and iPhoneX has a resolution of 2436*1125. When I get Stage.fullScreenWidth and Stage.fullScreenHeight in the code, they are both 1136 and 640. So, when I set the StageWebView's viewPort to new Rectangle(0, 0, stage.fullScreenWidth, stage.fullScreenHeight), I obviously felt the page was magnified. This was really bad. Is there a solution to this problem?

Thank you!

The problem is solved. This is because the application lacks the corresponding launch images.

TOPICS
Performance issues

Views

188

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 14, 2018 0
New Here ,
May 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

The problem is solved. This is because the application lacks the corresponding launch images.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 18, 2018 0