• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

a problem with the asset wrap tool

Community Beginner ,
Jun 18, 2024 Jun 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

hi, I'm looking for a help for my son. He decirbed the problem as follow:

There's a problem with the asset wrap tool. It keeps deleting colored areas when adding new points and moving existing ones. Also, when I ctrl+Z in order to try adding the point again in a different position, the point dissapears, but the deleted area does NOT appear back - in other words, ctrl+Z does not really revert an operation.
I searched Adobe Forums, and ther people appear to also have this problem, but the only "soultions" are "convert to bitmap" or "optimize the shape". None of these are usable. "Convert to bitmap" means fatal resolution and inability to ctrl+B the asset back into vectors, something I really need. "Optimize the shape" dosen't really help, and, if anything, makes the situation worse - I've tried it - plus, if the graphic gets "optimized" enoug, it looks terrible.
Restarting the computer dosen't work and I'm using the newest Animate version.

 

thank you for any help or advice.!!!

TOPICS
Error , Product issue

Views

65

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 18, 2024 Jun 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

default ctl-z is undo.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines