• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Adding filters works on one filter but not the other

Community Beginner ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I've been working on this animation for a while and have been creating symbols and adding filters to them. Its been working but all of a sudden refuses to work on my newest symbol.

Cagney5F88_0-1706179559769.png

Cagney5F88_1-1706179585183.png

Please Help!

 

TOPICS
Error , Timeline

Views

97

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

I closed adobe then reopened it and it worked!

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

it doesn't look like you have a movieclip (or button or text) selected

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

that still doesn't explain why I can add filters to one and not the other even tho they are the same

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

what makes you think they are the same?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I checked every aspect of them and their both graphics, they are the same

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 26, 2024 Jan 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

glad the problem's solved.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I closed adobe then reopened it and it worked!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines