Adobe Animate exporting video/media Adobe Media Encoder (Not Responding)

New Here ,
Mar 07, 2022 Mar 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

This issue started yesterday when I try exporting video/media from Adobe Animate version 22.0.1 to Adobe Media Encoder version 22.0  after it loads from Animate to Media Encoder the video doesn't show up in the queuce infact Media Encoder freezes and and message Not Responding. I have call customer support three times to no avail and I even uninstalled Adobe Media Encoder and reinstalled it but still Not Responding. Please, Is there a solution to this issue?

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 08, 2022 Mar 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

i don't see a problem using recent animate 22.0.4 and ame 22.2 versions.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Mar 08, 2022 Mar 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi, both programs are out of date, there was a bug in AME (now fixed) that sounds close to your issue:

Mario_CR_0-1646760473057.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines