Adobe Flash not Starting

Community Beginner ,
Jul 14, 2021 Jul 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Adobe Flash CS5.5 and CS 6 worked perfectly on my pc but a few days ago, they suddenly stopped working. They are not responding at startupCapture.PNGa.PNG

Views

70

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Jul 17, 2021 Jul 17, 2021
I found the solution. I did reset the preferences but it was of no use.But editing system variables made it working.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jul 14, 2021 Jul 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 14, 2021 Jul 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

How can I if it is not even starting

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 15, 2021 Jul 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

delete the preference files.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 16, 2021 Jul 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I could not find the file.....Where is it located?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 17, 2021 Jul 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 17, 2021 Jul 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I found the solution. I did reset the preferences but it was of no use.

But editing system variables made it working.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 17, 2021 Jul 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

excellent 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines