• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Asset Warp Tool animation disappears after saved project is reopened

Explorer ,
Apr 16, 2024 Apr 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I've been having an issue with the Asset Warp Tool in Animate (24.0.2).  Once I have used the Asset Warp Tool to animate a layer, I will often save and close the project to return to it the next day.  When I reopen the project, the animation I've done with the Asset Warp Tool is gone.  The AWT pins are still there, but the animation data is gone. 

Any solves or workarounds, I'm missing?

 

I don't remember ever having this issue with earlier versions of Animate.  I mean, they all still crash pretty regularly when using the AWT, but whaddayagonnado? 

Views

89

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 16, 2024 Apr 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

do some work on your project. save with a version number appended to your file name.  do more work and save with increasing version number appended to your file.

 

periodically close and reopen the latest version to confirm there's no problem.

 

if there is, open the previous permission and check etc.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 16, 2024 Apr 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

This doesn't seem to be an issue when using Animate 2023.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 16, 2024 Apr 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

still, use versioning.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 16, 2024 Apr 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi, can you provide the steps to reproduce the bug? There's been a few of these issues in the past (like here) but I can't seem to replicate it in 24.0.2 anymore...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines