• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Bone tool and symbol looping

New Here ,
Jul 01, 2024 Jul 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I have created a bone tool and the face has symbols with facial features like eyes and lips etc. Its all good. However, when i go into symbol timeline,its not matching with the timeline. I tried all the possible things but it doesnt work.

 

I realised if i make poses without copying, it has no problem but if i copy and paste any pose, it makes that point as loop. and the symbol timeline resets there. I even did join armature so maybe keyframes makes it reset but no, only copying and pasting does this.

 

Anyone can help me as im burning out. I cant start to project

 

Thanks in advance

 

Views

47

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 01, 2024 Jul 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I've moved this from the Using the Community forum (which is the forum for issues using the forums) to the Animate forum so that proper help can be offered.


Scroll down here to see a list of the forums:
https://community.adobe.com/

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines