• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Bug Report - symbols with asset warp loses shapes from frames.

Explorer ,
Sep 29, 2022 Sep 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Take a symbol with a simple rectangle. Apply asset warp and create a new keyframe. Copy this 2-framed symbol from the library and paste it into a new .FLA library and the symbol will lose one of the frames (be a blank frame with no shape data).  Sometimes it's the first frame or sometimes it's only the frame with asset warp applied. 

Views

178

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Sep 29, 2022 Sep 29, 2022

i don't see the loss of a frame.

 

restart your computer and see if the problem persists.  if it does, reset your preferences by removing

 

Win:

C:\Users\<username>\AppData\Local\Adobe\Animate CC <version>\ and

C\Users\<username>\AppData\Roaming\Adobe\Animate\<version>\

 

Mac:

/Users/<username>/Library/Application Support/Adobe/<Animate CC version>/ and

/Users/<username>/Library/Preferences/Adobe/Animate/<version>/

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Sep 29, 2022 Sep 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

i don't see the loss of a frame.

 

restart your computer and see if the problem persists.  if it does, reset your preferences by removing

 

Win:

C:\Users\<username>\AppData\Local\Adobe\Animate CC <version>\ and

C\Users\<username>\AppData\Roaming\Adobe\Animate\<version>\

 

Mac:

/Users/<username>/Library/Application Support/Adobe/<Animate CC version>/ and

/Users/<username>/Library/Preferences/Adobe/Animate/<version>/

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 30, 2022 Sep 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

The issue is not reproducible at our end. Can you please share a short screen recording of the issue with the FLA file.

You can also share to mail id abv@adobe.com.

 

Thanks,

Arvind B V

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Sep 30, 2022 Sep 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Kglad, a next-day system restart seems to have done the trick. We'll keep an eye out in case it happens again but for now, all sorted. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 01, 2022 Oct 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

you're welcome, and good to hear!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines