• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Everytime I restart adobe animate all of the settings restore to default

Community Beginner ,
May 05, 2024 May 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Everytime I restart adobe animate all of the settings restore to default and the perenfrences are compact. Does anyone have any solutions?

TOPICS
Error , Product issue

Views

124

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , May 05, 2024 May 05, 2024

that (creating and using a template) is the solution.

 

maybe you need to restart your computer.

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
May 05, 2024 May 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

what are you customizing?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 05, 2024 May 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

For the fluid brush I put size 7, stablizer, curve smoothing, and roundness to 100, and I put taper 0 and angle 90 and the pressure 30. I use comfortable for my animation. And for most of my animations, I put 24 fps.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 05, 2024 May 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

are you saving a template?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 05, 2024 May 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I did save a template but when I still restart it. it goes back to normal

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 05, 2024 May 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

are you loading that template?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 05, 2024 May 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I alreday loaded it when I started it up. But do you have any soloutions?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 05, 2024 May 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

that (creating and using a template) is the solution.

 

maybe you need to restart your computer.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines