• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Posting Animate Files to this forum issue

Participant ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Was trying to post a question about a problem. But now I have to post a question as to why the forum won't allow me to upload an animate file to the post. It keeps saying:

"Correct the highlighted errors and try again.

  • The attachment's recover_character rigging_b.fla content type (application/octet-stream) does not match its file extension and has been removed."

I received file from my student through email. I've tried opening, saving a copy, renaming and saving to different locations on the computer but it keeps saying the same thing. Any assistance would be great. 

 

TOPICS
Code , Error , How to , Performance , Product issue

Views

44

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

the message is correct.  you can't upload/attach fla files here.

 

what problem do you see when trying to open?

 

have your tried having your student confirm, they can open the fla and specify the animate version they're using?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines