• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

Symbols not showing

Community Beginner ,
Dec 17, 2023 Dec 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Alright, so I exported a lot of my assets from adobe illustrator to use in this project I'm working on. I put all the parts in each corresponding folder so I know what part is which.

 

In animate, I put the basic parts together already and made keyframes up to a certain point so they stay the same for the animation. HOWEVER, when I want to put in a new part on a layer, the part does not show up at all. I tried to use other assets (symbols), but none of them are showing up anymore.

 

Is there a fix to this?

TOPICS
Error , How to , Performance , Timeline

Views

84

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Correct answers

Community Expert , Dec 17, 2023 Dec 17, 2023

did you use the import option in animate?

Votes

Translate

Translate
Community Expert , Dec 17, 2023 Dec 17, 2023

that's the problem. ie, import.

Votes

Translate

Translate
Community Beginner ,
Dec 17, 2023 Dec 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Okay, I think I found a work around BUT some feedback would still be appreciated as to why this happens

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 17, 2023 Dec 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

did you use the import option in animate?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 17, 2023 Dec 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I did not. I just threw them into the software

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 17, 2023 Dec 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

that's the problem. ie, import.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines