tapered lines create on PC are gone when opened on Mac?

New Here ,
May 28, 2021 May 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I created a character build for an animation project using lines and added tapers to many of them. Looks as it should on the PC i created it with but when i opened the same file on a Mac all the tapers are gone and only regular lines are there.

 

Anyone have this issue or know of an easy fix?

Fills are not suitable for this project.

 

All operating systems and software are the most current versions.

I have many years working in this software but am newish to Mac.

 

Views

174

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jun 08, 2021 Jun 08, 2021
Hi @BigHappy - Please note that the fix for this issue is included in the Animate update 21.0.7 released today. Please update your copy of Animate to the latest using Creative Cloud desktop application to avail the fix. https://helpx.adobe.com/animate/kb/fixed-issues.html  Thanks! Mohan

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
May 28, 2021 May 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi - The variable width data is not retained when the file is reopened in Animate version 21.0.6. We have fixed this issue internally and validating it. Will include this fix in the upcoming Animate update. Sorry for the inconvenience caused.

 

Thanks!

Mohan

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 28, 2021 May 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thank you Mohan.

I take it there's no easy fix right now?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
May 29, 2021 May 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Rolling back to version 21.0.5 is the recommended workaround.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 08, 2021 Jun 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @BigHappy - Please note that the fix for this issue is included in the Animate update 21.0.7 released today. Please update your copy of Animate to the latest using Creative Cloud desktop application to avail the fix.

https://helpx.adobe.com/animate/kb/fixed-issues.html 

 

Thanks!

Mohan

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines