Highlighted

Adobe Animate 20.0.3 HTML5 Canvas Publishing not generating texture or spritesheets on publish

New Here ,
May 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Just upgraded to Animate 20.0.3, and when I publish my existing HTML5 project. The texture/spritesheets are not getting generated.

 

The console says: ** 38 Bitmaps packed successfully into 2 spritesheet(s).

 

But they are not in the published image folder. However, the _preloader gif is.

 

I have attached screen shots of my publish settings.

 

NOTE: I am able to publish my existing HTML5 project in Animate 19.2.1 without any issues.

 

Any help is greatly appreciated!

Hi All

Just want to let you know that the latest Animate update 20.5 (build 29329) released today has a fix for this issue. Request you to please update your copy of Animate to the latest using Creative Cloud desktop application to avail the fix.

You can learn more about this update at https://helpx.adobe.com/animate/using/whats-new.html

 

Thanks!

Mohan

TOPICS
Product issue

Views

360

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Adobe Animate 20.0.3 HTML5 Canvas Publishing not generating texture or spritesheets on publish

New Here ,
May 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Just upgraded to Animate 20.0.3, and when I publish my existing HTML5 project. The texture/spritesheets are not getting generated.

 

The console says: ** 38 Bitmaps packed successfully into 2 spritesheet(s).

 

But they are not in the published image folder. However, the _preloader gif is.

 

I have attached screen shots of my publish settings.

 

NOTE: I am able to publish my existing HTML5 project in Animate 19.2.1 without any issues.

 

Any help is greatly appreciated!

Hi All

Just want to let you know that the latest Animate update 20.5 (build 29329) released today has a fix for this issue. Request you to please update your copy of Animate to the latest using Creative Cloud desktop application to avail the fix.

You can learn more about this update at https://helpx.adobe.com/animate/using/whats-new.html

 

Thanks!

Mohan

TOPICS
Product issue

Views

361

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 14, 2020 1
Participant ,
May 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I downloaded adobe animate 2020 ver 20.0.3 and released a lot of problems for me ....
Then, i returned to adobe animate 2020 ver 20.0.2
Problems are solved automatically....

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 15, 2020 0
Adobe Employee ,
Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi All

Just want to let you know that the latest Animate update 20.5 (build 29329) released today has a fix for this issue. Request you to please update your copy of Animate to the latest using Creative Cloud desktop application to avail the fix.

You can learn more about this update at https://helpx.adobe.com/animate/using/whats-new.html

 

Thanks!

Mohan

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 16, 2020 0
New Here ,
Sep 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

been serching through here a while. upon 20.5.1 I m no longer getting  spritesheet. Went down to 20.5 with the sme result. Please help, is there some workround?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 23, 2020 0
Adobe Employee ,
Sep 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi, Can you please share a sanp shot of your publish settings dialog and a sample file with which you are facing this issue? Also, do you use any custom HTML template to publish?

 

Thanks!

Mohan

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 23, 2020 0