Highlighted

Animate CC 2018 save option causes unknown error

New Here ,
Jan 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

This is a bizarre issue. When a standard user tries to save in Animate it gives the error "Unknown error; quitting application". If i'm under the local admin account this doesn't happen. I've already given all users full access under the security settings but it didn't fix the issue. Since this error doesn't give me any kind of a code I have no clue what to troubleshoot on this. So far only Animate is doing this and it only happens when a user tries to save or save as. Any help would be greatly appreciated.

Views

300

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Animate CC 2018 save option causes unknown error

New Here ,
Jan 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

This is a bizarre issue. When a standard user tries to save in Animate it gives the error "Unknown error; quitting application". If i'm under the local admin account this doesn't happen. I've already given all users full access under the security settings but it didn't fix the issue. Since this error doesn't give me any kind of a code I have no clue what to troubleshoot on this. So far only Animate is doing this and it only happens when a user tries to save or save as. Any help would be greatly appreciated.

Views

301

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 11, 2019 0
New Here ,
Jan 16, 2019

Copy link to clipboard

Copied

A small update. I noticed this error happens after a sysprep is done. However re-installing Animate doesn't fix the issue. Unless I'm the local admin on the machine I always get this error.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 16, 2019 0
New Here ,
Jan 22, 2019

Copy link to clipboard

Copied

ScreenHunter 01.png

Here is a picture of the error message. Is there anybody who has seen this before or know where I can find some log file to look at? This is causing an issue at one of the labs at my school and I've tried everything I can think of.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 22, 2019 0