Highlighted

Animate CC 2019 video export crashes when not saved

New Here ,
Oct 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi guys, I am experiencing a strange problem on a clean windows 10 install system. I just upgradet my PC and now when I export video from Animate (it is fairly big vector animation) it crashes, but only if I did not save the fla previously. So to make things simple - when I don't save my work and try to export the program thinks a little, start exporting swf and then just stops, whitout any error messages. Anybody else experiencing similar problem? I think it has something to do with the windows cache memory, because if I save and export everything is fine. Thanks in advanced!

Views

48

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Animate CC 2019 video export crashes when not saved

New Here ,
Oct 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi guys, I am experiencing a strange problem on a clean windows 10 install system. I just upgradet my PC and now when I export video from Animate (it is fairly big vector animation) it crashes, but only if I did not save the fla previously. So to make things simple - when I don't save my work and try to export the program thinks a little, start exporting swf and then just stops, whitout any error messages. Anybody else experiencing similar problem? I think it has something to do with the windows cache memory, because if I save and export everything is fine. Thanks in advanced!

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 28, 2019 0
Adobe Employee ,
Nov 08, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Not an issue that I have heard of previously. I suggest sharing your experience with the team using this link http://adobe.ly/1Ov9omX

Thanks,

Preran

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 08, 2019 0
Delyan81 LATEST
New Here ,
Nov 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thanks a lot Preran, I did managed to localoze the roblem, so for everyone that are experiencing something similar may be good to know that the actual FLA is the problem in this case. It is just regular Illustrator graphics, imported in FLA and quite a lot of PNG sequences, so who knows what may be causeing this. Anyhow, I run some tests and it seems that the other FLA's that I work on are not having this problem. Thanks again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 12, 2019 0