Animate cc audio drift problem

New Here ,
Nov 04, 2020 Nov 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello to everyone. First of all I am writing with google translation, I hope this message is translated correctly. In Animate cc, I add sound to my scene, adjust lip movement, camera movement, when I ctrl + enter it works differently than I set sound and camera movement, but when I watch it on my stage everything works fine. What could be the reason?

Views

40

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 04, 2020 Nov 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

set your sound's sync property to stream, not event.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 04, 2020 Nov 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

How do i set it up

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 05, 2020 Nov 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

click on the keyframe where your sound starts, then in the property's panel:

 

Screenshot - 11_5_2020 , 7_17_22 AM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines