Highlighted

Animate does not create file after export is finished

New Here ,
Jan 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm trying to export a simple 15 second animation that contains several layers. I go to "Export Video/Media" and choose H.264 for format type, and also the folder location for the render, and click export. 

 

Animate begins exporting and then finishes as normal, and Media Encoder opens automatically like normal, but there is nothing in the que, and no files anywhere to be found. I search the location that Animate was suppose to render to and there is nothing there. I also search all the sub and parent folders but there is still no file.

 

Things were rendering fine before, and I don't think I changed any settings. Can you help?

TOPICS
Error, Import and export

Views

238

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Animate does not create file after export is finished

New Here ,
Jan 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm trying to export a simple 15 second animation that contains several layers. I go to "Export Video/Media" and choose H.264 for format type, and also the folder location for the render, and click export. 

 

Animate begins exporting and then finishes as normal, and Media Encoder opens automatically like normal, but there is nothing in the que, and no files anywhere to be found. I search the location that Animate was suppose to render to and there is nothing there. I also search all the sub and parent folders but there is still no file.

 

Things were rendering fine before, and I don't think I changed any settings. Can you help?

TOPICS
Error, Import and export

Views

239

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 14, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jan 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

try to export as a .mov then take the .mov through media encoder to make it H.264 mp4

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 14, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Jan 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did you save your FLA locally?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 16, 2020 0