audio in adobe animate not working

New Here ,
Oct 25, 2019 Oct 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

when i play the audio from the start frame (frame 0) i can hear the audio, but when i am scrubing through my timeline i cannot. also if i press start from anywhere in timeline that is not the start the audio doesn't play. I am fairly new to adobe animate so i could be doing sometjing wrong. i am in action script 3.0 and used audacity to change te sample rate of audio so i could import (dont know if that helps). I am on a MacBook air. Can someone please help me

TOPICS
Error, Timeline

Views

208

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Participant , Oct 26, 2019 Oct 26, 2019
You need to set the audio's 'Sync' to 'Stream' in Properties.

Likes

Translate

Translate
Participant ,
Oct 26, 2019 Oct 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

You need to set the audio's 'Sync' to 'Stream' in Properties.

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 26, 2019 Oct 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

thanks that worked

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines