Highlighted

AUTO SOUND NOT PLAYING IN CHROME

New Here ,
Sep 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi 

We have converted FLA files to Html5 using Adobe Animate.In our original FLA file we have software built where sound plays without any interaction of user(Automatic).  But when loading converted html files with chrome default sound is not playing.... Sound plays after interaction with window(when we click somewhere on window)

 

Note:This issue is there only with chrome .In Microsoft Edge sound plays without any interaction

 

Please help in solving this Browser issue 

Views

21

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

AUTO SOUND NOT PLAYING IN CHROME

New Here ,
Sep 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi 

We have converted FLA files to Html5 using Adobe Animate.In our original FLA file we have software built where sound plays without any interaction of user(Automatic).  But when loading converted html files with chrome default sound is not playing.... Sound plays after interaction with window(when we click somewhere on window)

 

Note:This issue is there only with chrome .In Microsoft Edge sound plays without any interaction

 

Please help in solving this Browser issue 

Views

22

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 10, 2020 0
ClayUUID LATEST
Adobe Community Professional ,
Sep 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

There's nothing you can do about it. If there was something developers could do about it, that would defeat the purpose.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 10, 2020 0