Highlighted

Bone Tool in Animate CC 2017 won't connect symbols - why?

New Here ,
Oct 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello!!

Whenever I try to connect symbols or parts with the Bone Tool (Animate CC 2017) it will not connect.  I have included images.  I am following the procedures I have always used with Flash CS6 but to no avail.  Does anyone else have this issue?

Thanks,

MortyIMG_2168.JPGIMG_2167.JPG

Not an expert, but just wanted to make sure that you have read this article Use the Bone tool animation in Animate CC

If you are doing everything right, can you try recreating preferences to see if that helps? https://helpx.adobe.com/flash/kb/re-create-preferences-flash-professional.html

Thanks,

Preran

Views

2.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Bone Tool in Animate CC 2017 won't connect symbols - why?

New Here ,
Oct 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello!!

Whenever I try to connect symbols or parts with the Bone Tool (Animate CC 2017) it will not connect.  I have included images.  I am following the procedures I have always used with Flash CS6 but to no avail.  Does anyone else have this issue?

Thanks,

MortyIMG_2168.JPGIMG_2167.JPG

Not an expert, but just wanted to make sure that you have read this article Use the Bone tool animation in Animate CC

If you are doing everything right, can you try recreating preferences to see if that helps? https://helpx.adobe.com/flash/kb/re-create-preferences-flash-professional.html

Thanks,

Preran

Views

2.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 05, 2017 0
Adobe Employee ,
Oct 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Not an expert, but just wanted to make sure that you have read this article Use the Bone tool animation in Animate CC

If you are doing everything right, can you try recreating preferences to see if that helps? https://helpx.adobe.com/flash/kb/re-create-preferences-flash-professional.html

Thanks,

Preran

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 06, 2017 0
New Here ,
Jun 13, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I'm seeing the same problem. Bones won't connect or create. Sometimes there's an error message, sometimes not. There's must be something else required to setup the objects that isn't explained in the Bone tool article cited. Or, the software's buggy. I'm on Animate 19.2.1. Bones will create/link to symbols created within Animate, but not on imported objects that have been converted.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 13, 2019 0
New Here ,
Jan 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am also facing the same problem here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 11, 2020 0