Highlighted

Bug when publishing SWF

Explorer ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Publish SWF Bug.  The attached file presents the reproduction of the bug in the publishing swf. The file stops in a moment, like it was frozen, and  then it stop responding. It only works if I split it into severals .FLAs

https://drive.google.com/file/d/1w430ijMP4YWHyysZUwEDiy1hnKYqT8PE/view?usp=sharing
I try to upload, but show error. 

TOPICS
Performance, Publish package

Views

106

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Bug when publishing SWF

Explorer ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Publish SWF Bug.  The attached file presents the reproduction of the bug in the publishing swf. The file stops in a moment, like it was frozen, and  then it stop responding. It only works if I split it into severals .FLAs

https://drive.google.com/file/d/1w430ijMP4YWHyysZUwEDiy1hnKYqT8PE/view?usp=sharing
I try to upload, but show error. 

TOPICS
Performance, Publish package

Views

107

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 28, 2019 0
Guide ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi Willi,

 

If you turn Advanced Layers off, your SWF seems to export, play and loop just fine.

Clipboard-1.png

 

I still think it's triggering some bug related to Advanced Layers, though, but no idea where exactly that is.

 

Hope this helps, mate!

 

- Nick: Character designer and animator, Flash user since 1998
Member of Flanimate Power Tools team - extensions for character animation

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 28, 2019 1
Explorer ,
Nov 29, 2019

Copy link to clipboard

Copied

That's right, disabled it and it worked. Weird, I have more complex animations than this and did not give this problem.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 29, 2019 1