Highlighted

Exporting a video takes ages - CPU/GPU usages very low

Community Beginner ,
Sep 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Dear Community,

I have a problem where exporting to video takes unbearably long which seems to be beacuse Animate isn’t utilizing the capacity of my CPU or GPU at all. CPU usage hovers around 6% during export, while GPU rarely even moves from zero.

I’m not sure exactly when this started happening because I haven’t done any long animations in a while, but exporting used to rev up the processor just fine in the past.

I did enable hardware acceleration in publish settings (tried all options) but I think that only affects swf creation and not swf to mov conversion.

Could any kind soul please help?

Thank you!

Views

37

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Exporting a video takes ages - CPU/GPU usages very low

Community Beginner ,
Sep 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Dear Community,

I have a problem where exporting to video takes unbearably long which seems to be beacuse Animate isn’t utilizing the capacity of my CPU or GPU at all. CPU usage hovers around 6% during export, while GPU rarely even moves from zero.

I’m not sure exactly when this started happening because I haven’t done any long animations in a while, but exporting used to rev up the processor just fine in the past.

I did enable hardware acceleration in publish settings (tried all options) but I think that only affects swf creation and not swf to mov conversion.

Could any kind soul please help?

Thank you!

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 22, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation