Highlighted

Google Pagespeed Insights Error - "Largest Contentful Paint" test fails for "HTML5 webGL Standard"

New Here ,
Aug 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi folks, I have some unusual errors in google pagespeed insights (and other tools) when testing a simple splash page that has been generated from within Adobe Animate 2020 argeting webGL standard (beta)

 

image.pngimage.png

 

all tests from tools such as browsershot fail, not a single successful test.

 

It feels like an event isn't firing but I'm very new to Animate, 2 days. I'm not new to web building though and this is a very strange error. I haven't had a chance to investigate thorugly yet but posting here in case anyone has encountered this themselves.

 

Any help appreciated. The url for the test pages is

 

Original code generated from Animate  

 

Slightly modified code for asp.net core 3.1 environment  

 

Has also been tested in .net core 2.x with same results - errors

 

The animation itself works in all browser manually tested so far on mac, pc and several mobile devices - just no tools can measure it fully.

 

thanks in advance

Steve

TOPICS
Code, Error, Import and export, Performance, Product issue

Views

34

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Google Pagespeed Insights Error - "Largest Contentful Paint" test fails for "HTML5 webGL Standard"

New Here ,
Aug 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi folks, I have some unusual errors in google pagespeed insights (and other tools) when testing a simple splash page that has been generated from within Adobe Animate 2020 argeting webGL standard (beta)

 

image.pngimage.png

 

all tests from tools such as browsershot fail, not a single successful test.

 

It feels like an event isn't firing but I'm very new to Animate, 2 days. I'm not new to web building though and this is a very strange error. I haven't had a chance to investigate thorugly yet but posting here in case anyone has encountered this themselves.

 

Any help appreciated. The url for the test pages is

 

Original code generated from Animate  

 

Slightly modified code for asp.net core 3.1 environment  

 

Has also been tested in .net core 2.x with same results - errors

 

The animation itself works in all browser manually tested so far on mac, pc and several mobile devices - just no tools can measure it fully.

 

thanks in advance

Steve

TOPICS
Code, Error, Import and export, Performance, Product issue

Views

35

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 03, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation