Highlighted

graphic symbols jump when tweened

Community Beginner ,
Dec 04, 2019

Copy link to clipboard

Copied

i had a similar issue awhile back with graphic symbols jerking or moving slightly when tweened and at that time part of what was seen was that if the symbol was slightly rotated it would cause the issue as you can read in this post: symbol jerks during tween if symbol is slightly rotated at the start 

even though in that thread it says there was a correct answer, it is a convoluted way to fix a very glaring issue

however, it now appears that i get a similar happening even when the symbol is not rotated at all and in fact just static on the stage as you can see in this video graphic symbol jumps 

i am also filing a bug report once again with this reoccuring issue but if anyone has any answers for this issues i will gladly hear them

Adobe Community Professional
Correct answer by _keyframer | Adobe Community Professional

Hello again - although we already discussed this via a different platform, for anyone else following with the same issue - this was a bug reported and fixed in the latest AnCC 2020 update. Please update and happy tweening 🙂

TOPICS
Performance, Product issue, Timeline

Views

216

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

graphic symbols jump when tweened

Community Beginner ,
Dec 04, 2019

Copy link to clipboard

Copied

i had a similar issue awhile back with graphic symbols jerking or moving slightly when tweened and at that time part of what was seen was that if the symbol was slightly rotated it would cause the issue as you can read in this post: symbol jerks during tween if symbol is slightly rotated at the start 

even though in that thread it says there was a correct answer, it is a convoluted way to fix a very glaring issue

however, it now appears that i get a similar happening even when the symbol is not rotated at all and in fact just static on the stage as you can see in this video graphic symbol jumps 

i am also filing a bug report once again with this reoccuring issue but if anyone has any answers for this issues i will gladly hear them

Adobe Community Professional
Correct answer by _keyframer | Adobe Community Professional

Hello again - although we already discussed this via a different platform, for anyone else following with the same issue - this was a bug reported and fixed in the latest AnCC 2020 update. Please update and happy tweening 🙂

TOPICS
Performance, Product issue, Timeline

Views

217

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 04, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Dec 04, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello again - although we already discussed this via a different platform, for anyone else following with the same issue - this was a bug reported and fixed in the latest AnCC 2020 update. Please update and happy tweening 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 04, 2019 1
Community Beginner ,
Dec 04, 2019

Copy link to clipboard

Copied

yes! and thank you again!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 04, 2019 0