html5 canvas video file deleted when file is published or tested

New Here ,
Mar 06, 2017 Mar 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

2017.1 Release

Build: 16.1.1.0.86

video: mpeg-4 file

I have a video component on my stage, with the source pointing to a file in my folder  - "Videos/myVideo.mp4"

When I Test or Publish the file, the video in my folder disappears, so I'm assuming it's deleted because when I search for the file on my computer I can't find it.

Is anyone else having this issue?

Views

402

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jan 25, 2018 Jan 25, 2018
these are user-to-user forums.if you can duplicate the issue, using a browser that allows popups and cookies,  contact adobe support during pst business hours by clicking here and, when available, click 'chat', http://helpx.adobe.com/x-productkb/global/service-ccm.htmlor contact the Adobe Twitter team at @AdobeCare

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Mar 07, 2017 Mar 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

i've never heard of that.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jan 25, 2018 Jan 25, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I'm having same issue today!!  Adobe, have an answer??

rg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 25, 2018 Jan 25, 2018

Copy link to clipboard

Copied

these are user-to-user forums.

if you can duplicate the issue, using a browser that allows popups and cookies,  contact adobe support during pst business hours by clicking here and, when available, click 'chat', http://helpx.adobe.com/x-productkb/global/service-ccm.html

or contact the Adobe Twitter team at @AdobeCare

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jan 29, 2018 Jan 29, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I found that I needed to publish to a separate folder.  When publishing the HTML5 file to the same folder as the project, the mp4 files would be deleted (not even to the trash folder).  When publishing to a separate directory all seems to work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 30, 2020 Oct 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've had the same problem.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 31, 2020 Oct 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

if you find a reproducible bug, please report here - https://www.adobe.com/products/wishform.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines