Import from Animate to After Effects not working correctly

New Here ,
Apr 18, 2021 Apr 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi I am new to Animate and have had an issue with importing my file to After Effects.

 

I followed this guide: https://helpx.adobe.com/animate/how-to/animate-to-after-effects.html?scid=5e412cd9-babf-46c5-8d56-b3...

 

Most of the animation works fine in After Effects however I have several graphic symbols that will not play in After Effects and only show the first frame.

 

Apologies if there is something obvious that I am missing.

 

Thanks.

TOPICS
Error

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 23, 2021 Apr 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

do the graphic symbols play when "testing" in animate?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Make sure you have the later version of adobe animate 21.0.5.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines