Highlighted

Media Encoder won't pick up my file

Community Beginner ,
Apr 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi There

I am trying to create an MP4 file using Encoder out of Animate. The encoder seems to start up but nothing happens. I have fond the Log file and it seems to be falling over on validating my email address :

"Entitlement record did not pass application entitlement policy, ccAdobeID: "roesward@xtra.co.nz""

 

At least that's how I'm interpreting it. 

 

There may be an out of date driver also but that doesn't seem to be the underlying cause

 

The full error log is below. Any advice would be appreciated :

 

Log file created: 8/04/2020 9:42:23 AM
----------------------------------------
Ticks = 422 <10728> <DynamicLink> <5> Attempting to launch dynamiclinkmanager
Ticks = 422 <10728> <DynamicLink> <5> C:\Program Files\Adobe\Adobe Media Encoder 2020\dynamiclinkmanager.exe
Ticks = 422 <10728> <DynamicLink> <5> Increase wait time to 2
Ticks = 2422 <10728> <DynamicLink> <5> Attempting to launch dynamiclinkmanager
Ticks = 2422 <10728> <DynamicLink> <5> C:\Program Files\Adobe\Adobe Media Encoder 2020\dynamiclinkmanager.exe
Ticks = 2437 <10728> <DynamicLink> <5> Increase wait time to 4
Ticks = 4578 <10728> <Wasapi initialization> <5> Time = 0.0467889second
Ticks = 5640 <7640> <AnywhereLocalClient> <5> Local Hub HTTP port retrieved, port: 51373
Ticks = 5672 <10728> <DS> <5> GPUSniffer launching with test mask 62
Ticks = 9437 <10728> <DS> <5> GPU Sniffer Output:
GPUSniffer testing 62
Initializing GPU Tech:
Try CUDA: 1
Try OpenCL: 1
Try Metal: 0
Try Vulkan: 0
KernelLoadAction: 0
UseOpenGLContext: 0000000000000000
UseDeviceContext: 0000000000000000
UseD3D11Context: 0000000000000000
CUDA system device count: 1
Found CUDA device index: 0 Name: GeForce GTX 1050
No capability restrictions detected - adding device to list
OpenCL system device count: 2
Found OpenCL device Name: GeForce GTX 1050 supportsSSG: 0
Skipping nVidia OpenCL device
Found OpenCL device Name: Intel(R) UHD Graphics 620 supportsSSG: 0
No capability restrictions detected - adding device to list
Finished gpu initialization in 0 ms

--- OpenGL Info ---
Vendor: NVIDIA Corporation
Renderer: GeForce GTX 1050/PCIe/SSE2
OpenGL Version: 2.1.2 NVIDIA 388.73 23.20.16.4973
GLSL Version: 1.20 NVIDIA via Cg compiler
Monitors: 1
Monitor 0 properties -
Size: (0, 0, 1920, 1080)
Max texture size: 32768
Supports non-power of two: 1
Shaders 444: 1
Shaders 422: 1
Shaders 420: 1


--- GPU Computation Info ---
Found 2 devices supporting GPU computation.
CUDA Device 0 -
Name: GeForce GTX 1050
Vendor: NVIDIA
Integrated: 0
Capability: 6.1
Driver: 9.1
Total Video Memory: 4096MB
* Not chosen because of old driver.
OpenCL Device 1 -
Name: Intel(R) UHD Graphics 620
Vendor: Intel
Integrated: 1
Capability: 2.1
Driver: 2.1
Total Video Memory: 3244MB
Ticks = 9437 <10728> <DS> <5> GPU Sniffer result: 46
Ticks = 11578 <10728> <EACL.HostedLogin> <5> Entitlement record did not pass application entitlement policy, ccAdobeID: "roesward@xtra.co.nz", ccPersonGUID: "7B7D4AC55503DD560A4C98A5@AdobeID"
Ticks = 11578 <10728> <EACL.HostedLogin> <4> Non-entitled response received, ccAdobeID: "roesward@xtra.co.nz", ccPersonGUID: "7B7D4AC55503DD560A4C98A5@AdobeID", error_code: "403010"
Ticks = 11578 <16640> <EACL> <4> PollingResourceMonitorImpl::OnRefreshCompleted: Failed to complete polling request, requestID: "8a4d1128-88f3-4bbb-8b19-a8d57c91b0e0", dvacore::Result: -1606090751, resourceURL: "http://127.0.0.1:51373/api/remoteLogin", expression: "(! result)"
Ticks = 11656 <10728> <AMEApp> <0> Time taken to load MediaCore plugins: 1525.85 milliseconds.
Ticks = 14172 <10728> <AMEApp> <1> Entering RunEventLoop
Ticks = 14797 <10728> <APIP> <5> b1f05d1e-a33f-4bbe-9318-2d2223ecab84
Ticks = 912140 <7640> <RecoverableErrorProcessor.Error> <5> Error: http://127.0.0.1:51373/api/remoteLogin RequestID: bf90a293-f777-426f-a2c8-b15e198f8a18 no more retries
Ticks = 912156 <7640> <dvacore.StructuredLogging> <5> Unrecoverable server error, url: "http://127.0.0.1:51373/api/remoteLogin", remainingRetries: 10, requestID: "dvanet-bf90a293-f777-426f-a2c8-b15e198f8a18-8a23742c-8bc0-4d08-9497-050bad166611-10", duration: 900.51999999999998, httpStatusCode: 0, httpLibCode: 12002, payload: ""
Ticks = 3560047 <10728> <AMEApp> <1> Exited RunEventLoop
Ticks = 3560734 <10728> <VulcanClientImpl> <4> All clients did not unregister at shutdown, messageClients: 0, notificationClients: 0, responseClients: 1, expression: "!sMessageSubscriptionClientsMap.empty() || !sNotificationSubscriptionClientsMap.empty() || !sResponseMap.empty()"
------------------------------------------
Log file closed: 8/04/2020 10:41:43 AM

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Media Encoder won't pick up my file

Community Beginner ,
Apr 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi There

I am trying to create an MP4 file using Encoder out of Animate. The encoder seems to start up but nothing happens. I have fond the Log file and it seems to be falling over on validating my email address :

"Entitlement record did not pass application entitlement policy, ccAdobeID: "roesward@xtra.co.nz""

 

At least that's how I'm interpreting it. 

 

There may be an out of date driver also but that doesn't seem to be the underlying cause

 

The full error log is below. Any advice would be appreciated :

 

Log file created: 8/04/2020 9:42:23 AM
----------------------------------------
Ticks = 422 <10728> <DynamicLink> <5> Attempting to launch dynamiclinkmanager
Ticks = 422 <10728> <DynamicLink> <5> C:\Program Files\Adobe\Adobe Media Encoder 2020\dynamiclinkmanager.exe
Ticks = 422 <10728> <DynamicLink> <5> Increase wait time to 2
Ticks = 2422 <10728> <DynamicLink> <5> Attempting to launch dynamiclinkmanager
Ticks = 2422 <10728> <DynamicLink> <5> C:\Program Files\Adobe\Adobe Media Encoder 2020\dynamiclinkmanager.exe
Ticks = 2437 <10728> <DynamicLink> <5> Increase wait time to 4
Ticks = 4578 <10728> <Wasapi initialization> <5> Time = 0.0467889second
Ticks = 5640 <7640> <AnywhereLocalClient> <5> Local Hub HTTP port retrieved, port: 51373
Ticks = 5672 <10728> <DS> <5> GPUSniffer launching with test mask 62
Ticks = 9437 <10728> <DS> <5> GPU Sniffer Output:
GPUSniffer testing 62
Initializing GPU Tech:
Try CUDA: 1
Try OpenCL: 1
Try Metal: 0
Try Vulkan: 0
KernelLoadAction: 0
UseOpenGLContext: 0000000000000000
UseDeviceContext: 0000000000000000
UseD3D11Context: 0000000000000000
CUDA system device count: 1
Found CUDA device index: 0 Name: GeForce GTX 1050
No capability restrictions detected - adding device to list
OpenCL system device count: 2
Found OpenCL device Name: GeForce GTX 1050 supportsSSG: 0
Skipping nVidia OpenCL device
Found OpenCL device Name: Intel(R) UHD Graphics 620 supportsSSG: 0
No capability restrictions detected - adding device to list
Finished gpu initialization in 0 ms

--- OpenGL Info ---
Vendor: NVIDIA Corporation
Renderer: GeForce GTX 1050/PCIe/SSE2
OpenGL Version: 2.1.2 NVIDIA 388.73 23.20.16.4973
GLSL Version: 1.20 NVIDIA via Cg compiler
Monitors: 1
Monitor 0 properties -
Size: (0, 0, 1920, 1080)
Max texture size: 32768
Supports non-power of two: 1
Shaders 444: 1
Shaders 422: 1
Shaders 420: 1


--- GPU Computation Info ---
Found 2 devices supporting GPU computation.
CUDA Device 0 -
Name: GeForce GTX 1050
Vendor: NVIDIA
Integrated: 0
Capability: 6.1
Driver: 9.1
Total Video Memory: 4096MB
* Not chosen because of old driver.
OpenCL Device 1 -
Name: Intel(R) UHD Graphics 620
Vendor: Intel
Integrated: 1
Capability: 2.1
Driver: 2.1
Total Video Memory: 3244MB
Ticks = 9437 <10728> <DS> <5> GPU Sniffer result: 46
Ticks = 11578 <10728> <EACL.HostedLogin> <5> Entitlement record did not pass application entitlement policy, ccAdobeID: "roesward@xtra.co.nz", ccPersonGUID: "7B7D4AC55503DD560A4C98A5@AdobeID"
Ticks = 11578 <10728> <EACL.HostedLogin> <4> Non-entitled response received, ccAdobeID: "roesward@xtra.co.nz", ccPersonGUID: "7B7D4AC55503DD560A4C98A5@AdobeID", error_code: "403010"
Ticks = 11578 <16640> <EACL> <4> PollingResourceMonitorImpl::OnRefreshCompleted: Failed to complete polling request, requestID: "8a4d1128-88f3-4bbb-8b19-a8d57c91b0e0", dvacore::Result: -1606090751, resourceURL: "http://127.0.0.1:51373/api/remoteLogin", expression: "(! result)"
Ticks = 11656 <10728> <AMEApp> <0> Time taken to load MediaCore plugins: 1525.85 milliseconds.
Ticks = 14172 <10728> <AMEApp> <1> Entering RunEventLoop
Ticks = 14797 <10728> <APIP> <5> b1f05d1e-a33f-4bbe-9318-2d2223ecab84
Ticks = 912140 <7640> <RecoverableErrorProcessor.Error> <5> Error: http://127.0.0.1:51373/api/remoteLogin RequestID: bf90a293-f777-426f-a2c8-b15e198f8a18 no more retries
Ticks = 912156 <7640> <dvacore.StructuredLogging> <5> Unrecoverable server error, url: "http://127.0.0.1:51373/api/remoteLogin", remainingRetries: 10, requestID: "dvanet-bf90a293-f777-426f-a2c8-b15e198f8a18-8a23742c-8bc0-4d08-9497-050bad166611-10", duration: 900.51999999999998, httpStatusCode: 0, httpLibCode: 12002, payload: ""
Ticks = 3560047 <10728> <AMEApp> <1> Exited RunEventLoop
Ticks = 3560734 <10728> <VulcanClientImpl> <4> All clients did not unregister at shutdown, messageClients: 0, notificationClients: 0, responseClients: 1, expression: "!sMessageSubscriptionClientsMap.empty() || !sNotificationSubscriptionClientsMap.empty() || !sResponseMap.empty()"
------------------------------------------
Log file closed: 8/04/2020 10:41:43 AM

Views

26

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Apr 08, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation