Highlighted

Problem export 3D symbol to Movie

New Here ,
Dec 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello!

I have an animation with a MovieClip Symbol that's rotated around the x axis.

When I export the movie (to an mp4) the first frame shows the Symbol without rotation. After the first frame the video works fine.

I read in another post that the problem might have it's root in a movie symbol's internal timline.

Unfortunately I can't use a Graphic Symbol (can't apply 3d rotation).

I tried exporting from the 2nd frame — same issue.

 

Does this mean that the 3D functions can't be used for movie projects?

Thanks for your help!

 

TOPICS
Import and export

Views

23

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Problem export 3D symbol to Movie

New Here ,
Dec 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello!

I have an animation with a MovieClip Symbol that's rotated around the x axis.

When I export the movie (to an mp4) the first frame shows the Symbol without rotation. After the first frame the video works fine.

I read in another post that the problem might have it's root in a movie symbol's internal timline.

Unfortunately I can't use a Graphic Symbol (can't apply 3d rotation).

I tried exporting from the 2nd frame — same issue.

 

Does this mean that the 3D functions can't be used for movie projects?

Thanks for your help!

 

TOPICS
Import and export

Views

24

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 28, 2019 0

Have something to add?

Join the conversation