Highlighted

Problem when trying to export a MOV from Animate. Error message showing up. Need help

New Here ,
Sep 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Working in Animate CC. drawing over a png sequence and ultimately deleting the photo sequence before exporting the drawings on a alpha channel and import it back over my video in premiere Pro. I made a few exports that worked so i started the whole thing. Now i try to export again and i have this screen popin up. 
 It,s in french but it says "Could not read from the source. Please check if it has moved or been deleted."

can someone help me out here ? why did it works at starts and now it doesnt work and i have to do these exports soon enough..!

I've seen that some people had the same problem than me but i didnt found the good way to make it work so sorry if it seems irellevant but i'm stuck right now. 

Thanks for the feedback

TOPICS
Error, Import and export, Performance

Views

189

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Problem when trying to export a MOV from Animate. Error message showing up. Need help

New Here ,
Sep 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Working in Animate CC. drawing over a png sequence and ultimately deleting the photo sequence before exporting the drawings on a alpha channel and import it back over my video in premiere Pro. I made a few exports that worked so i started the whole thing. Now i try to export again and i have this screen popin up. 
 It,s in french but it says "Could not read from the source. Please check if it has moved or been deleted."

can someone help me out here ? why did it works at starts and now it doesnt work and i have to do these exports soon enough..!

I've seen that some people had the same problem than me but i didnt found the good way to make it work so sorry if it seems irellevant but i'm stuck right now. 

Thanks for the feedback

TOPICS
Error, Import and export, Performance

Views

190

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 25, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Sep 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have seen something similar when export video from an FLA that hasn't been saved. The MOV then ends up going into a temp folder. Make sure the FLA is saved, and the SWF publish path is in a regular folder. Then the MOV should be created ok.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 25, 2019 0