Projector is not loading my swf content properly (Mac - Big Sur)

New Here ,
Jan 28, 2021 Jan 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

 

I'm currently trying to find a solution to maintain a flash app that was originally running locally through the plugin but I'm experiencing issues.

 

When I create a Projector (Mac OSX Big Sur), it seems to work but all the swf contents I try load doesn't shows up, it's white only ...

 

The application is some kind of slide viewer (like powerpoint)

It first loads an XML description of Swf sequence

then it loads the first swf and display an interface that enables to browse into differents sequences of swf.

But none of my swfs are showing up (despite it seems to be loaded correctly)

Everything works fine when playing from animate.

 

Is there something I should do ?

Should I try to compile the whole app into a desktop Air ?

 

I'm sure you have something to help me (My clients are getting nervous with this Flash EOL story...)

TOPICS
ActionScript, Product issue

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 28, 2021 Jan 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

your loader probably needs a loadercontext.

 

public function load(lib:String):void {
        swfLib = lib;
        request = new URLRequest(swfLib);
        var context:LoaderContext = new LoaderContext();
        context.applicationDomain=ApplicationDomain.currentDomain;
        loader.load(request,context);
    }

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines