Highlighted

Publishing App from Animate with Air 30.0 > not working

New Here ,
Nov 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have published this before in 2016 and 2018, but now I am having some issues.

 

I have all of the up-to-date provisioning and profiles.

Downloaded and installed the new Air SDK 32.0.0.116

 

When I publish directly to device with Device Debugging (per instructions). I get an Error connecting to your device!

 

Then, when I publish the IPA, and load it to my iPad thru Xcode, and it shows up as a blank icon. The closes as soon as you open the app.

 

Not sure what else I can do. I tried checking the console for errors but nothing stood out.

 

Any assistance would be greatly appreciated.

TOPICS
Error, Publish package

Views

48

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Publishing App from Animate with Air 30.0 > not working

New Here ,
Nov 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have published this before in 2016 and 2018, but now I am having some issues.

 

I have all of the up-to-date provisioning and profiles.

Downloaded and installed the new Air SDK 32.0.0.116

 

When I publish directly to device with Device Debugging (per instructions). I get an Error connecting to your device!

 

Then, when I publish the IPA, and load it to my iPad thru Xcode, and it shows up as a blank icon. The closes as soon as you open the app.

 

Not sure what else I can do. I tried checking the console for errors but nothing stood out.

 

Any assistance would be greatly appreciated.

TOPICS
Error, Publish package

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 14, 2019 0

Have something to add?

Join the conversation