Publishing is missing files

New Here ,
Apr 04, 2021 Apr 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Good evening everybody.

I seem to have a problem publishing my .fla as html5.

Exporting this particular project, compared to others, is missing the /componenent files. When opening the html, it gives the error message  "Tainted canvases may not be exported".  The .fla works fine in Test mode, but not as publish. What would be the best way to solve this ?

 

Views

66

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 04, 2021 Apr 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

create a new directory.

save your fla to that directory

publish (do not export, file > publish) to that directory

upload everything in your new directory (other than the fla) to a file server

test

 

any problem?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 04, 2021 Apr 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It seems to work when in a file server, well, thats fine with me, thats what I pretty much wanted, aslong as test works and in a server.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 04, 2021 Apr 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

when testing locally, you're probably loading a previous cached version.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines