Highlighted

Publishing only works once

New Here ,
Feb 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

After publishing a project (Javascrip/HTML) to check if it looks good, in the clip in the browser there are some graphics missing and clip looks broken. Only after restarting Software or closing file and load again, it works fine again, but only the first time publishing.

Why do I have to open the fla again to get a proper publishing file?

Using:

Adobe Animate CC 19.1

macOS Mojave

Firefox

Adobe Community Professional
Correct answer by kglad | Adobe Community Professional

try changing your export document as texture setting.

Views

64

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Publishing only works once

New Here ,
Feb 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

After publishing a project (Javascrip/HTML) to check if it looks good, in the clip in the browser there are some graphics missing and clip looks broken. Only after restarting Software or closing file and load again, it works fine again, but only the first time publishing.

Why do I have to open the fla again to get a proper publishing file?

Using:

Adobe Animate CC 19.1

macOS Mojave

Firefox

Adobe Community Professional
Correct answer by kglad | Adobe Community Professional

try changing your export document as texture setting.

Views

65

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 09, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Feb 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

try changing your export document as texture setting.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 09, 2019 1
New Here ,
Feb 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I had this activated, but now I deactivated it, and it works. Thank you very much!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 09, 2019 0
kglad LATEST
Adobe Community Professional ,
Feb 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

you're welcome.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 09, 2019 1