Publishing problems

New Here ,
May 01, 2020 May 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello guys, I have been having problems in publishing where after publishing using the sprite sheet or textures preview comes up us blank. This also occurs even in the published files. 

Views

205

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , May 04, 2020 May 04, 2020
Hi bryandcarts,Please try downgrading to 20.0.2. The latest version of animate (20.0.3) currently has problems publishing textures/spritesheets.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
May 03, 2020 May 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

open your developer's console and check for errors.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 04, 2020 May 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi bryandcarts,

Please try downgrading to 20.0.2. The latest version of animate (20.0.3) currently has problems publishing textures/spritesheets.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines