Random bitmap-based symbols turn red when I reopen files

New Here ,
Jan 16, 2021 Jan 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This happens repeatedly. Not all symbols but random ones involving bitmaps where I've made edits, like overlapping certain sections to alter the image using the lasoo and copy tools.

 

Error message: "could not load scene into memory. Your document may be damaged."

 

Red screen: https://i.paste.pics/7065398b5665d121997bfb7f1edfaa7d.png 

 

I have several complicated backgrounds that I need to recreate all over again. I can't keep doing this. Any ideas on why it's happening. 

 

Updating Animate and engaging hardware acceleration did nothing. 

 

 

Views

45

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 16, 2021 Jan 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi.

 

It's not safe to continue working in this situation.

 

Try copying your entire main timeline to a new document - and possibly unused items in the Library - and see if solves the issue.

 

Make a backup copy of your file before starting this process.

 

Please let us know the result.

 

Regards,

JC

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines