Highlighted

Sound in Symbol doesn't play (CC 19.0)

New Here ,
Dec 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

In Animate CC (19.0, Windows) I added a WAV sound to the timeline of a Graphic Symbol.
The sound doesn't play when exported the animation to a video (mp4, mov) or swf.

It plays wel in the Symbol's timeline, but not at all in the root timeline.

Am I doing something wrong, or is it time for a bug report?

Adobe Community Professional
Correct answer by PickleNick28 | Adobe Community Professional

Yeah this seems to be a bug. The audio needs to be brought to the top layer and it should work.

TOPICS
Discussions

Views

71

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Sound in Symbol doesn't play (CC 19.0)

New Here ,
Dec 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

In Animate CC (19.0, Windows) I added a WAV sound to the timeline of a Graphic Symbol.
The sound doesn't play when exported the animation to a video (mp4, mov) or swf.

It plays wel in the Symbol's timeline, but not at all in the root timeline.

Am I doing something wrong, or is it time for a bug report?

Adobe Community Professional
Correct answer by PickleNick28 | Adobe Community Professional

Yeah this seems to be a bug. The audio needs to be brought to the top layer and it should work.

TOPICS
Discussions

Views

72

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 13, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Dec 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yeah this seems to be a bug. The audio needs to be brought to the top layer and it should work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 13, 2018 0
Preran LATEST
Adobe Employee ,
Dec 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for confirming, Nick.

Hampleman: You can log a bug with the team using Feature Request/Bug Report Form

Thanks,

Preran

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 17, 2018 0