Highlighted

TypeError: f is undefined

Community Beginner ,
Sep 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

 

I'm starting a project using canvas from animate, and I'm getting a very weird console error.
I have an html file with some buttons and logos and some other texts and an div for canvas.

Then I publish my file from animate, go to html generated and copy all the info into my main html (I copy the scripts imported, the script included into html,  and the canvas tag).


Here is the funny thing.
When my animate file is empty, I load the main html and I get no errors, but, when I draw a simple circle into my stage, publish again, then load the main html, console shows TypeError: f is undefined, and nothing shows up!!! nothing is drawed, it simply doesn't work.

 

I had an old project and it also imports easel js library, and if I add it to my main html, then it shows another error and again, nothing happens.

Did ever something similar happens to you? Any idea how to fix it?
Thanks.

Views

60

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

TypeError: f is undefined

Community Beginner ,
Sep 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

 

I'm starting a project using canvas from animate, and I'm getting a very weird console error.
I have an html file with some buttons and logos and some other texts and an div for canvas.

Then I publish my file from animate, go to html generated and copy all the info into my main html (I copy the scripts imported, the script included into html,  and the canvas tag).


Here is the funny thing.
When my animate file is empty, I load the main html and I get no errors, but, when I draw a simple circle into my stage, publish again, then load the main html, console shows TypeError: f is undefined, and nothing shows up!!! nothing is drawed, it simply doesn't work.

 

I had an old project and it also imports easel js library, and if I add it to my main html, then it shows another error and again, nothing happens.

Did ever something similar happens to you? Any idea how to fix it?
Thanks.

Views

61

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 18, 2019 0

Have something to add?

Join the conversation