TypeError varies in different animate version?

New Here ,
Jan 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Recently my friend is doing the actionscript in his computer which successfully run an interactive app with buttons. But when i get the fla working file and open in different computer, one of the code error appear as below: TypeError: Error #1006: enableButtons is not a function. at _1097x1920_fla::Music1_4/frame810()

We are using the same version animate cc2019, i searched for TypeError but didn't find it out.

TOPICS
ActionScript, Error

Views

77

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jan 24, 2021
kglad Adobe Community Professional , Jan 24, 2021
no, that error is not because of different animate versions.   you're using enableButtons() on frame 810 and it's not a function or you're applying it out-of-scope.   if that doesn't make the solution obvious, tick permit debugging in your publish settings, retest and then paste the line mentioned in the error message here.   Run-Time Errors - Adobe ActionScript® 3 (AS3) API Reference

Likes

Translate

Translate
Jump to answer Jump to answer
Adobe Community Professional ,
Jan 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

no, that error is not because of different animate versions.

 

you're using enableButtons() on frame 810 and it's not a function or you're applying it out-of-scope.

 

if that doesn't make the solution obvious, tick permit debugging in your publish settings, retest and then paste the line mentioned in the error message here.

 

Run-Time Errors - Adobe ActionScript® 3 (AS3) API Reference

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
cr5CF4 AUTHOR
New Here ,
Jan 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It works after tick permit debugging in publish settings, thanks a lot.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
kglad LATEST
Adobe Community Professional ,
Jan 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

i don't know how that fixed an error, but you're welcome.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more