When I export my animation the layers change.

New Here ,
Mar 18, 2020 Mar 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have been having an issue with my animation when it gets exported. I 've checked the actual timeline and scrubbed through it several times to make sure nothing is changed. The timeline is always fine, but when I go to export it certain layers get moved and others get duplicated so they play twice during the animation.The changes happen after it exports from animate to media encoder. I am very confused and need help.

Whenever I export I do it has a video and H.264.

TOPICS
Error, Import and export, Other, Performance, Timeline

Views

167

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guide ,
Mar 18, 2020 Mar 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi mate,

 

Try exporting a PNG sequence and see if that gives you a better result.

Combine those PNGs into a video using Premiere as described here: 

https://community.adobe.com/t5/animate/export-issue-stops-mid-export/td-p/10424361?page=1

 

Nick – Character designer and animator, Flash user since 1998
Member of Flanimate Power Tools team – extensions for character animation – flash-powertools dot com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines