• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Blue Yeti not getting levels in 13.0.1.35

Community Beginner ,
Dec 13, 2019 Dec 13, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hey all, 
I have an out of the box iMac Pro, running Mojave 10.14.5, Auditon 13.0.1.35. This is a reoccuring multitrack that i know works....the Yeti is assigned as the input in Audio Hardware and as the input on the track i'm recording to. It recognized the device- but when i arm for record I get no level whatsoever from. Bounced the mic back to the same session on my macbook pro with the same exact settings and it works. Furthermore, also did a troubleshoot and looked up the Yeti in Sysytem prefs/Sound and got a level from it. Anybody come across this?....very frustrating.

TOPICS
Audio hardware

Views

109

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 23, 2020 Jan 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Problem solved!.....Went into System Preferences/Sound and changed Input from Internal Microphone to the Blue Yeti.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines