Graphics are Lagging but Audio is fine,

Community Beginner ,
Apr 14, 2022 Apr 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

My graphic UI display for Audition is lagging on playback but the audio sounds just fine.

 

This just starting happening out of the blue--I don't have any FX running or anything CPU demanding at all, it's just a single track. I have a 2019 Macbook pro decked out with the best Apple could fit it with (i9, 32G RAM, etc.)

 

Any suggestions would be appreciated. 

 

Below is my issure:

https://www.youtube.com/watch?v=gque6-uha8o&feature=youtu.be&ab_channel=WillAkana

TOPICS
Freeze or hang

Views

65

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Apr 16, 2022 Apr 16, 2022
***Solved*** I had the Spectrum Analyzer opened and tucked away in another part of the UI. It was hogging up my CPU and causing the playhead to stutter. 

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Check to see if there's an updated video driver.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 16, 2022 Apr 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the suggestion Steve! I'm running a Macbook Pro on Catalina OS, not windows though. So any update to the graphics requires an upgrade to the latest OS which I can't afford (plugin incompatabilities).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 16, 2022 Apr 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

***Solved***

 

I had the Spectrum Analyzer opened and tucked away in another part of the UI. It was hogging up my CPU and causing the playhead to stutter. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines