• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Merging mono clips in Audition creates an empty merged clip

New Here ,
Nov 10, 2021 Nov 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I have recorded some mono audio (voice) but somehow merging does not work. I have succesfully used merging earlier, but now when I have two clips (adjacent and on the same track) and Merge them the merged track is empty / no audio anymore.

 

Does anyone know how I can solve this and make Merge work again?

TOPICS
How to

Views

91

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Nov 10, 2021 Nov 10, 2021

The first thing to try is starting a new session, putting a couple of clips into it, and trying again. If it works then, you have a corrupted session file. If it still doesn't work, you have probably got a corrupted installation. I wondered whether the mixer settings might alter this, but they don't appear to - it works fine wherever the clips are routed to. Anyway try this first...

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Nov 10, 2021 Nov 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The first thing to try is starting a new session, putting a couple of clips into it, and trying again. If it works then, you have a corrupted session file. If it still doesn't work, you have probably got a corrupted installation. I wondered whether the mixer settings might alter this, but they don't appear to - it works fine wherever the clips are routed to. Anyway try this first...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 10, 2021 Nov 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you Steve, I just found out that this is indeed a case of a corrupted file. This was a bit unexpected, because everything (including saving, reopening and all other editing functions) appeared to still work flawlessly. Thank you again for your solution!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines