• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

My "Record" function is disabled

Community Beginner ,
May 01, 2024 May 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi Guys,

   I recently had to disconnect everything to do a mobile recording project.  I ran into some problems that I eventually figured out, but when I set everything back up here in my studio, my "Record" function on the individual channels is now greyed out - unusable.  I'm thinking some setting got changed, but I can't for the life of me find anything that seems to relate to the channel functions.

TOPICS
Audio hardware , How to

Views

78

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 02, 2024 May 02, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Here's a possible clue: if you don't have a valid input source assigned to a track, the Record function is inhibited...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 03, 2024 May 03, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Ok, but being that I didn't change any setting, I don't know where to find the Input Source you mention.  I never change settings, so if some glitch makes a change, I have no idea where to look, or even what setting got changed.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 04, 2024 May 04, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Input selection.JPG

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 06, 2024 May 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Steve,

   First, thank you for all of your help with this and my other issues.

So, this is the section that gets changed for no apparent reason - it looks different when it gets changed.  I know how to use this part when it's normal, but I'm thinking there is some setting in the hardware that gets changed.  I've looked and looked, haven't been able to find anything that looks like it relates to this issue.  At the moment, it appears everything is back to normal, but I'm hoping I can at some point, find what setting is being messed with so the next time this happens I can just remedy it.

Thanks again for all your help.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines