• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Silence detection inconsistent result with same audio at different length

Community Beginner ,
Apr 19, 2020 Apr 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If I select a small area, it can detect silence correctly, if I extend the area selection (including the small area) and try again, the detection will be ridicolously inaccurate INCLUDING the small area. Any ideas why this is happening? If my settings proved to be working on the small area before, shouldn't the results at the very least be partially correct rather than getting ALL completely wrong? The file is 10 hours long, I attached a recording of this behavior.

inconsistent_silence_detection.gif

TOPICS
User interface or workspaces

Views

218

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 20, 2020 Apr 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Having looked at your video, no, the settings clearly won't be appropriate for the part further on where the threshold levels alter completely. If you can get the rest of the audio to be limited the way the first section is, then detection will work for the rest of the file. As it is, I'd guess that it's detecting silences early, and cutting off audio. Is that what's happening?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines