• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Static sound in playback

New Here ,
Apr 21, 2020 Apr 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello, so I run a podcast and for some time, my playback has had this weird static that would come up every so often when I'm speaking into the mic. I can post a link to two samples, one with me speaking into it with the static, and one of room tone at the time I record. When I record no fans are running, except for my fridge, I live in a dorm so there's the occasional noise but not in relation to the static. I also put my audio settings here too to look at, any advice to fix this would be great:

Screen Shot 2020-04-21 at 3.08.36 PM.png

 

TOPICS
Audio hardware , Export , Noise reduction , Playback

Views

1.0K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 22, 2020 Apr 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

That sample buffer size is ridiculously low! What other options do you have in it?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines