• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Track Metering Inconsistent

New Here ,
Dec 25, 2020 Dec 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I can't get the I/O level meters to stay on when I'm working in multitrack. They will work consistently on the master bus but only briefly on individual track meters. If I make an adjustment to the track (turn an effect on/off or adjust a parameter) then I'll see the meter briefly but then it will drop out.

 

It happens in individual effects also. If I'm trying to set a compressor I can only see the metering for a moment or two after I make adjustments.

 

Help please.

TOPICS
Playback , User interface or workspaces

Views

122

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 25, 2020 Dec 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Mac or a PC?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 25, 2020 Dec 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
PC, but I've actually resolved the issue and it was my own dumb fault.
That's how the meters behave when you select the track to pre-render. The
meters work fine with that function turned off. Thanks for your reply.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines