• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Blank preview screen in Adobe bridge

New Here ,
Apr 04, 2017 Apr 04, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

My Bridge preview panel turned blank and it's been like this for a week or so-refreshing or re-installing the software don't seem to help. Any ideas how to fix it? Thank you!

2017-04-04_18h40_10.png

Views

1.2K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Apr 04, 2017 Apr 04, 2017

Hi justynam,

Please try resetting the preferences of Bridge: -

Start Adobe Bridge and immediately press Ctrl+Alt+Shift (Windows) or Command+Option+Shift (Mac OS) until the Reset Settings dialog box appears. Select all three options--Reset Preferences, Reset Standard Workspaces, and Purge Entire Thumbnail Cache--and then click OK.

Regards,

Sahil

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Apr 04, 2017 Apr 04, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi justynam,

Please try resetting the preferences of Bridge: -

Start Adobe Bridge and immediately press Ctrl+Alt+Shift (Windows) or Command+Option+Shift (Mac OS) until the Reset Settings dialog box appears. Select all three options--Reset Preferences, Reset Standard Workspaces, and Purge Entire Thumbnail Cache--and then click OK.

Regards,

Sahil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 18, 2020 Aug 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This issue has occured on my Windows PC as well. However, pressing Ctrl+Alt+Shift at launch does not bring up the dialog box. I tried resetting preferences and standard workspaces from the drop-down menus, but it doens't seem to help. Additionally, purging the entire thumbnail cache does not change the problem either. I've tried uninstalling and reinstalling as well. Please advise if there are any other additional steps I can take to resolve the issue. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines