• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Bridge finder not working

New Here ,
Jan 27, 2020 Jan 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Bridge 10.0.2. Just did a clean install onto a new mac with Catalina. Imported my Keywords from the old computer, all photos on an external hard drive, Gave Bridge full disk access in my preference securities. When I try to do a search in Bridge for a keyword or even specify photo name with "include subfolders" and "Include non-indexed files" it comes up with zero results. Under metadata the keywords are shown attached to the photos but the search is not seeing them. Any ideas?

TOPICS
Keywords , Metadata , Problem or error

Views

145

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 28, 2020 Jan 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Bridge has to build indices of each folder for search to work. Try opening the folder your file is in, let it list, and then see if search works.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines