• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Bridge Libraries Panel Not Loading at Start-up

Contributor ,
Oct 11, 2020 Oct 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The first time I log into Bridge each day the Libraries panel does not load 9 times out of 10 with a message telling me I need to be logged into my Adobe CC account. I am logged in and under the Help menu in Bridge it also indicates that I am logged in.

If I terminate Bridge and relaunch it the Library Panel sometimes connects to my account and libraries. If that does not work I've also noticed that logging out of my account in Bridge terminates the program. Relaunchning it again will then connect to my account most of the time and allow access to my libraries.


CC, Photoshop, and Lightroom all connect with my Libraries as expected all the time even when Bridge does not.


I am now running Bridge 10.1.1.166 on Win 10 Pro 2004 build 19041.508. This problem, however, orrurs in earlier versions of Windows and Bridge.

 

I have reported this problem a number of times over the last two years. I received acknowledgement of the probem from Adobe representatives Jeffery Tranberry and Swati Agarwal some months ago but nothing recently. Yet the broblem still persists. And a number of other Adobe customers have responded to my earlier posts reporting the same behavior.

 

Is anyone else experiencing this issue? An update from Adobe would be greatly appriciated.

TOPICS
Bug , Problem or error

Views

64

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation